Tapahtuma-alue

PoWiCup järjestetään LUT-yliopiston ja LAB-ammattikorkeakoulun ympäristössä. Nämä rakennukset sijaitsevat lähes huuto-etäisyydellä toisistaan. LAB-ammattikorkeakoululla toimii kisakeskus sekä firmasarjan taukotilat. Kisatoimistot löytyvät molempien pelialueiden läheisyydestä. Alkulohkojen jälkeen pelit siirtyvät AMK:n parkkipaikalle. Ruokaa saa sekä AMK:lta että Ylioppilastalolta. Firmasarjan osallistujien ruokailu järjestetään AMK:lla. 

G-bar sijaitsee ylioppilastalon takana ja palvelee kaikkia kyykän- ja hyvien juomienmielisiä ihmisolentoja. 

Yliopistolla on myös pieni Sale, jossa myydään mm. hedelmiä, välipalatarvikkeita, pakasteruokia, karkkia ja virvokkeita. 

Saavun omalla autolla

Sekä AMK:n että yliopiston ja ylioppilastalon edustan parkkipaikat ovat varattu pelikentille. Mikäli saavut omalla autolla, kannatta varata riittävästi aikaa parkkipaikan etsimiseen hieman kauempaa kadunvarsilta. Huomioitavaa on myös, että taloyhtiöiden parkkipaikoille ei saa parkkeerata.

Saavun julkisilla

Tapahtuma-aluetta lähin bussipysäkki on päätepysäkki, elikkäs yliopiston pysäkki. Junalla lappeen Rannoille saapuvilla bussi numero 5 lähtee aivan rautatieaseman edestä ja saapuu yliopiston eteen. Paikallisbusseissa voi maksaa myös kortilla mutta mobiililipun saa ostettua Lappeenrannan kaupungin nettisivujen mukaan PayiQ:sta. Sovellus on ladattavissa Google Playsta tai App Storesta.

Tärkeät osoitteet:

Kisakeskus LAB amk – Yliopistonkatu 36

LUT-yliopisto – Yliopistonkatu 34

Ylioppilastalo – Laserkatu 10

Vähintään yhtä tärkeät osoitteet:

G-bar – Laserkatu 8

Firmasarjan saunatila – Yliopistonkatu 35

Jatkobaari – Valtakatu 54