PoWiCup 2016 jatkoilla Stig!

Kuten tuli luvattua, PoWiCup on tänä vuonna isompi kuin koskaan ennen! PoWi lyö myös jatkojen osalta isoa vaihdetta silmään. Edellisistä vuosista poiketen jatkot on siirretty kellarista yo-talon pääkerrokseen, jotta tilaa rellestää on entistä enemmän.

20160112222814Samalla näyttävyydessä kiristetään kertaheitolla useampi napsu. Juhlien viihdyttäjänä toimii Stig, joka tahdittaa juhlakansan uusiin sfääreihin. Tänä vuonna myös palkintojen jako hoidetaan stagelta, jotta voittoajat saavat arvoisensa gloorian ja kaikki näkevät varmasti kuka voitti ja mitä.

Saavu siis kavereidesi kanssa päättämään loistava turnaus loistavissa bileissä ja hurmoksen vallassa. Joukkueiden ilmoittautumismaksuun sisältyy 4 kpl lippuja valmiiksi ja muut voivat lunastaa tiensä mestoille rahaa vastaan.

Jatkojen lipunmyynti tapahtuu LUT:n 3-aulassa 26.-28.1. klo 11-13 välisenä aikana.