Yleistä infoa Firmsarjasta

Ja heti perään infoa myös Firmasarjasta. Lohkojaot löydät täältä.

Saapuminen

Turnaus järjestetään Saimaan ammattikorkeakoulun ja yliopiston läheisyydessä. Kaikki pelit pelataan yliopiston ja AMK:n vieressä olevilla parkkipaikoilla. Taukotilat sekä Kisatoimisto sijaitsevat AMK:n tiloissa ja sinne osoite on Skinnarilankatu 36, 53850 Lappeenranta. Parkkipaikkoja on käytettävissä yliopiston päärakennuksen edessä sekä Vierulan rantaparkissa (Skinnarilan kadun varrella). Avajaistilaisuus järjestetään AMK:n pääsisäänkäynnin lähellä ja sinne löytyvät ohjeistukset turnausaamuna, tarvittaessa ohjeistusta voi kysyä kisatoimistosta. Mukananne voitte tuoda bannerin ym. kiinnitettäväksi kenttien läheisyyteen.

Päivän ohjelma

9:00                  Firmasarjan avajaistilaisuus ja aamiainen

10:00                Alkusarjan pelit alkavat

Lounas

noin 14:15       Jatkopelit alkavat

16:00                Firmasarjan finaalipeli

16:30                Yleisen sarjan finaalipeli

15:00                Sauna lämpimänä firmasarjan joukkueille

18:00                Palkintojenjako @ Cafe Bar G

22:00                Jatkot @ UNION (jatkoliput löytyvät aamulla jaettavasta kisakuoresta)

Avajaistilaisuudessa on tarjolla aamiaista, kahvia ja teetä sekä Cup-konjakit. Tilaisuudessa käydään tarkemmin läpi päivän sekä pelien kulku. Itse pelit alkavat avajaistilaisuuden jälkeen ja jatkuvat lounaaseen asti. Lounaan jälkeen pelit jatkuvat edelleen ja finaalit pelataan klo 16 jälkeen. Päivän aikana on lisäksi Firmasarjalle tarjolla minttukaakaota taukotilassa. Mikäli kaikki pelaajanne eivät pääse heti aamusta paikalle, on aamiaista vielä myöhemminkin saatavilla ja yleiset tilaisuudessa kerrottavat tiedot ehditään käymään vielä läpi. Voimme myös lähettää tilaisuudessa käytävät tiedot etukäteen nähtäväksi tarvittaessa.

Saunat ovat lämpiminä ylioppilastalon kellarissa iltapäivästä, joten ottakaa omat pyyhkeet mukaan. Jatkot järjestetään Lappeenrannan keskustassa Unionissa, jossa artistina on Uniikki. Liput jatkoille kuuluvat kaikille joukkueen pelaajille ja jatkoille on myös tarjolla kyydit Skinnarilasta. Toivottavasti intoa riittää vielä sinnekin lähteä.

Säännöt

PoWiCupissa käytettävät kyykän säännöt voi kerrata osoitteesta:

http://cup.powi.fi/saannot/

 

Nähdään viikonloppuna!

 

Terveisin,

Miia Vähäaho

Firmasarjavastaava

Polytekninen Willimiesklubi PoWi ry

0449709626