Vuoden 2019 PoWiCup järjestetään lauantaina 2.2.2019!

Vuoden 2019 PoWiCup järjestetään lauantaina 2.2.2019 lappeen Rantojen Skinnarilan VapaaValtiossa!

Ilmoittautuminen PoWiCupin yleiseen sarjaan avataan 6.12.2018 klo 17. Ilmoittautumislomake avataan tuolloin ilmoittautumissivulle. Yleinen sarja on perinteisesti mennyt nopeasti täyteen, joten merkkaa päivämäärä kalenteriin, jotta pääset joukkueinesi varmasti nauttimaan kyykkähuumasta talvisessa Skinnarilassa!

Ilmoittautuminen Firmasarjaan on auki jo! Ilmoittautuminen tapahtuu ilmoittautumislinkillä, joka löytyy Firmasarja-sivulta. Tänäkin vuonna yrityksesi paras virkistyspäivä vietetään tulevaisuuden kollegojen keskellä tiukkaakin tiukemmassa kyykkäturnauksessa!

Nettisivuja kannattaa seurata turnauksen lähestyessä, sillä tarkemmat aikataulut sekä infot Kisaravintoloista ja jatkobileistä päivitetään, kun asiat saadaan varmistettua.

Tervetuloa kyykkäämään rennolla meiningillä!

Cup-vastaava, Minttu

PoWi ry