PoWiCup 2021 on peruttu

Hyvä kyykkäkansa ja PoWiCup 2021 osallistujat, valitettavasti nyt cuppi meni nurin.

Etelä-Karjalan ollessa edelleen koronavirusepidemian kiihtymisvaiheessa ja ainakin 31.1. saakka voimassa olevien tiukkojen kokoontumisrajoitusten vuoksi tapahtuman järjestäminen osallistujien terveys ja turvallisuus huomioiden ei ole mahdollista. Tämän vuoksi olemme päättäneet perua PoWiCupin 2021. Olemme tehneet hyvää yhteistyötä sekä Etelä-Karjalan koronavirustilannekuvaryhmän että LUTin henkilökunnan kanssa. PoWiCup kokoaa yhteen ison määrän pelaajia, joka aiheuttaa riskin mahdolliselle viruksen leviämiselle, vaikka sekä tapahtuman osallistujat että järjestäjät huolehtisivat turvallisuudesta parhaalla mahdollisella tavalla.

Tänä vuonna turnauksen voittaja ratkaistiin ilman pelejä ja valitettavasti voittajajoukkueen lyhenne on COVID-19.

Kaikkiin joukkueisiin ollaan yhteydessä vielä sähköpostitse. Huomioittehan pari asiaa:

  • Paikka tämän vuoden Jalo- tai yleisessä sarjassa ei oikeuta automaattiseen joukkuepaikkaan vuoden 2022 PoWiCupissa. Eli ensi vuonna tulee hakea uudelleen Jalosarjaan ja kisataa nopeudesta yleisen sarjan ilmoittautumisen yhteydessä.
  • Tapahtumasivut päivitetään pikkuhiljaa vastaamaan nykyistä tilannetta. Vaikka jollain sivulla lukee vielä jotain tapahtumapävään liittyvää tietoa niin valitettavasti ei, PoWiCupia 2021 ei järjestetä.

Lämmin kiitos kaikille tapahtumaan ilmoittautuneille joukkueille ja hyvää & turvallista kyykkätalvea!