PoWiCup 2021 pelataan lauantaina 6.2.2021!

PoWiCup tulee taas mahtavampana kuin koskaan! Tule sinäkin! *tirsk*

Yleisen sarjan ilmoittautuminen alkaa sunnuntaina 6.12. klo 17. Jalosarjaan voi hakea 15.11-30.11. välisenä aikana ja kaikille joukkueille ilmoitetaan valinnan tuloksista 3.12. mennessä. Ne joukkueet, jotka eivät tulleet valituksi Jalosarjaan, voivat siis tavoitella paikkaa yleisestä sarjasta!

Firmasarjan osalta voi olla yhteydessä suoraan Firmasarjavastaava Essi Lehikoiseen firmasarja@powi.fi.

Cup järjestetään koronatilanteen vaatimin erityisjärjestelyin. Perinteisiä saunoja tai jatkobileitä ei koronavirustilanteen vuoksi voida järjestää. Suosittelemme joukkueiden seruaavan aktiivisesti koronainfo -välilehteä ja varautuvan nopeallakin aikataululla tuleviin muutoksiin ja peruutuksiin cupin ohjelmassa.